Manicure / gellak 

Wat is Pina Parie gelpolish?

Gelpolish is een dunne gellak die in kleur of transparant kan worden aangebracht. De gellak wordt laagje voor laagje aangebracht en blijft wekenlang zitten. Het wordt (bijna) hetzelfde aangebracht als gewone nagellak. Bij de gellak hoeft u alleen niet te wachten tot het droogt, deze droogt namelijk binnen 120 sec onder de UV-lamp.

Gellak is niet te vergelijken met kunstnagels zoals acrylnagels en/of gelnagels. Het is namelijk een stuk dunner, flexibeler en makkelijker te verwijderen. de gelpolish kan zowel op de nagels van de handen als voeten aangebracht worden. 

 

 

 

 

 

Hoe lang blijft de gelpolish zitten?

Pina Parie gelpolish blijft  op de nagels van de handen minimaal 2/3 weken zitten. de lak groeit mee met de natuurlijke nagelgroei en wordt daardoor meestal na 2/3 weken opnieuw gezet vanwege de zichtbare uitgroei. Op de teen nagels kan de gelpolish tot wel 6 weken blijven zitten 

De voordelen van gelpolish:

- Het is goedkoper dan kunstnagels

- Het is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels

- De behandeling duurt niet zo lang als het zetten van acryl of gelnagels

- Het is een goede bescherming en versteviging voor uw eigen nagels

- Beschikbaar in meerdere kleuren

- Is meteen uitgehard onder de lamp dus geen vegen of beschadigingen in de lak

Hoe wordt Pina Parie gelpolish precies aangebracht?

Tijdens de gellak behandeling worden eerst de nagels in model gevijld en de nagelriemen zachtjes terug geduwd. Dit wordt gedaan zodat er geen lucht stukjes onder de lak komen. Daarna wordt het bovenste vetlaagje van de nagels opgeruwd. Er wordt een bonder aangebracht, waardoor de gellak extra goed hecht en vervolgens wordt de base lak aangebracht. Deze droogt onder de UV-lamp in 120 seconden.

Vervolgens wordt er één laagje kleur gellak naar keuze aangebracht. Mocht dit na 1x nog niet genoeg dekken, dan wordt er een tweede kleurlaag aangebracht. De kleur gellak droogt net als de base gellak onder de UV lamp.

Daarna wordt er nog een top gel aangebracht, dit zorgt ervoor dat er een prachtige glans op de nagels ontstaat en de nagels krasvrij blijven. Tot slot worden de nagels afgenomen met vloeistof (finishing wipe),dit zorgt ervoor dat er geen plak laagje op de nagels achterblijft.